Musiikkiaiheisia kirjoituksia ja videoita

24.6.2020

Julkaisen blogissani myös aikaisemin kirjoitettamiani musiikkiaiheisia kirjoituksia uuteen lyhempään muotoon muokattuina. Lisään niihin samalla myös uusia kappaleita entisten lisäksi. Otan esille myös aivan uusia otsikoita kuten esimerkiksi "Virolaiset lastenlaulut".

Mukaan on valittu mielestäni parhaita musiikkivideoita. Löydät omat suosikkisi niiden joukosta nopeammin, sillä tarvittaessa jokainen laulaja tai yhtye voi saada oman linkkinsä. Koska musiikki on tärkeää ihmisten elämässä, haluan mahdollisimman monen kuulevan valitsemiani musiikkiesityksiä eri aiheista.

 - - - - - - - - - - - -

LUKIJALLE

Musiikin merkitys ihmisille on suuri. Olen kuunnellut koko ikäni sitä aloittaen radion kuuntelusta, hankkimalle pienen levysoittimen, avokelanuhurin 1960-luvulla, mukana kannettavia c-kasetteja ja niiden soittimia, hienon hifi levysoittimen ja kaiuttimet, stereo-kuuntelun ihmeellinen kokeminen peräti kahdella kaiuttimella (voi niitä aikoja).

Olen huomannut nykyään kuuntelevani aivan toisenlaista kevyttä musiikkia kuin kuulen radiosta muutamia suosikkiohjelimiani lukuunottamatta. Olen kai erilainen tai sitten meitä on suuri määrä, jotka ajattelevat eri tavalla kuin radion musiikin taustavirran toimittajat. Olen varma siitä, kun ajattelen asiaa tarkemmin. Ihmiset haluavat valita musiikkinsa!

Eino Tienari